viernes, 13 de marzo de 2020

Lliurament de qualificacions, 2a avaluació i comunicat

Bon dia. 
Sols vos vull comunicar que avui s'han lliurat a tots els alumnes de secundària les qualificacions de la segona avaluació. Per favor, signau-les i posau-les a la motxilla per recordar entregar-les quan tornin a l'escola.
Si de cas teniu algun dubte, us podeu comunicar amb mi mitjançant el meu correu, merce.iglesias@santfrancesc.net

Els alumnes rebran, a través de la classroom o per correu electrònic (al seu usuari de Sant Francesc) les tasques i activitats que són obligatòries o feines per fer, estudiar, etc. En alguns casos les han d'entregar via classroom i altres les han d'escanejar o fer foto i enviar-les per correu electrònic o per classroom, segons s'indiqui a cada activitat i assignatura. En qualsevol cas, s'han de guardar i entregar quan reiniciem les classes. Tanmateix cada professor triarà el mitjà com es comunicarà amb l'alumne (classroom, correu electrònic, etc.).
Ja he parlat amb ells i saben el que han de fer. No hi ha excuses, no estan de vacances. Potser puguin posar-se un horari de treball i altre d'esbarjo, per organitzar-se millor, hi ha temps per tot.
Hem parlat, especialment d'assignatures que han de recuperar i de la que poden anar fent la tasca aquests dies, per exemple les làmines suspeses de plàstica, si és el cas.
Quan tornin, hauran d'anar fent els exàmens que no poden fer ara, així que no poden començar a estudiar quan comencin de nou, ja ho han de dur fet o estudiat. Ells saben que sempre es poden comunicar amb moltes per resoldre dubtes o el que sigui.
A la secció de notícies d'aquesta aplicació teniu el comunicat oficial del centre.
Estarem en contacte per correu electrònic, tant jo com la resta de professors.
Salut, Mercè

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.